Toimitusehdot

Huomioithan, että seuraavat Toimitusehdot koskevat tilauksia, jotka toimitetaan suomalaisiin osoitteisiin.

Tervetuloa Lax Design verkkokauppaan! Tämän sivuston käyttö on osoitus siitä, että sitoudut noudattamaan seuraavia toimitusehtoja. Luethan nämä ehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassamme.

Verkkokaupan tuotekorteilla nähtävissä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia toimituskuluja. 

TILAUS JA TOIMITUS

Ostaminen on mahdollista vain verkkokaupan kautta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan puhelin- tai sähköpostitilauksia. Käsittelemme toimituksia siinä järjestyksessä kuin ne vastaanotetaan järjestelmäämme. Sähköpostitse lähettämämme tilausvahvistus on merkki siitä, että tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme onnistuneesti.

Lähetämme sinulle myös toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on kerätty ja a) luovutettu Postille tai Matkahuollolle toimitettavaksi b) valmis noudettavaksi Noutopisteeltämme. Kumppanimme suomalaisiin osoitteisiin tapahtuvien toimitusten osalta ovat Posti ja Matkahuolto. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 3-7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika pitkittyy merkittävästi, asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

TOIMITUSTAVAT & -KULUT

Verkkokaupassamme voit valita toimitustavaksi Postin tai Matkahuollon.

Toimitustapa määräytyy tilauksen koon ja painon perusteella. Tilaus voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, jos tuotteita ei voi yhdistää samaan pakettiin. Tilaukset toimitetaan normaalisti 3-7 arkipäivän kuluessa riippuen tilausmäärästä ja toimitustavasta.

Toimituskulu määräytyy tilauksen arvon, painon sekä tilavuuden perusteella. Noutopisteisiin toimitettavien pakettien toimitus on ilmainen kaikkiin tilauksiin. Toimitustavan valinnassa näet tilauksesi lopullisen toimituskulun ja toimitustapavaihtoehdot.

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että pakettiautomaateissa - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Postilta saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Postin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Postin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.

Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan noutopisteissään - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Matkahuollolta saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Matkahuollon määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Matkahuollon toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.

Veloitamme varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 15€ suuruisen maksun meille aiheutuvien palautus- ja käsittelykustannuksien kattamiseksi.

 

MAKSUTAVAT

Klarna Checkout -maksujärjestelmä
Voit valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Klarna Checout tekee tunnistamisen ja näyttää automaattisesti sinulle tietyt tiedot, samoin kuin sinulle tarjolla olevat maksuvaihtoehdot. Ennalta valittu maksutapa on automaattisesti lasku. Asiakas voi itse valita hänelle sopivan maksutavan, kuten suoramaksun oman verkkopankin kautta tai korttimaksun. Klarna Checkout pitää huolen siitä, että voit tehdä ostoksesi turvallisesti riippumatta valitsemastasi maksutavasta.

Valitsemalla Klarna laskun sinun ei tarvitse maksaa tilaustasi ennen sen toimitusta.

Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi. Klarnan maksujärjestelmä tekee asiakkaan tunnistamisen ja tästä johtuen paketin noutopisteen tulee olla pääsääntöisesti n. 10 km säteellä tilauksella olevasta toimitusosoitteesta.

Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.